ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ
 
Ημερολόγιο Εκδηλώσεων
Αρχείο
Θεότρελλο Καρναβαλίστικο Πάρτυ στον Πολύστυπο (18/2/2018)

Κυριακή 18/2/2018
Ώρα Συγκέντρωσης : 5:00 μ.μ. στο Σταυροδρόμι Πολυστύπου

Μετά την παραδοσιακή πομπή των δεκάδων χιλιάδων Καρναβαλιστών θα ακολουθήσει τρελή βραδιά στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυστύπου, με άφθονο κέφι, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΜΦΙΕΣΗΣ, σπιτικά κεραστικά και πολλά παιχνίδια, όπως Μουσικές Καρέκλες, Παντομίμα και φυσικά Ο ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΚΚΚΚΚΟΣ....!

Μην το χάσετε...!

Διοργανωτές : Κέντρο Νεότητας Πολυστύπου
Πολιτιστικό Σωματείο « Οι Ορίζοντες» Πολυστύπου


Αποχαιρετούμε, τον πολυαγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα, αδελφό και παππού Ανδρέα Αργυρού, από τον Πολύστυπο, έφεδρο δεκανέα του 306 Τάγματος Πεζικού ο οποίος θυσιάστηκε για την πατρίδα κατά την τουρκική εισβολή το 1974 και τα λείψανα του οποίου βρέθηκαν και ταυτοποιήθηκαν με τη μέθοδο DNA.

Η Νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο 28 Μαΐου 2016 και ώρα 11:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Πολύστυπο και καλούμε όσους τιμούν τη μνήμη του να παραστούν.

Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο της κοινότητας Πολυστύπου.

Η οικογένεια ΔΕΝ θα δεχτεί συλλυπητήρια.

Οι τεθλιμμένοι:
Σύζυγος, παιδιά και λοιποί συγγενείς

Για όσους επιθυμούν, θα γίνονται εισφορές εις μνήμη του, για τη συντήρηση του Ιερού Ναού Αποστόλου Ανδρέα Πολυστύπου και για την ανέγερση μνημείου για τους πεσόντες και αγνοούμενους της κοινότητας Πολυστύπου.


ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Πολυστύπου προσκαλεί τους κατοίκους, αποδήμους και φίλους της κοινότητας, να συμμετάσχουν στη δενδροφύτευση που διοργανώνει, σε συνεργασία με άλλους τοπικούς φορείς, το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 και ώρα 4:00 μ.μ. στο Κοινοτικό Πάρκο «Λαούδα». 
Ας ενισχύσουμε τους πνεύμονες αυτού του όμορφου μικρού τόπου, προσθέτοντας περισσότερο πράσινο, περισσότερα αποθέματα οξυγόνου και περισσότερη αγάπη προς τη μητέρα Φύση.

Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες όπως φέρουν μαζί τους και το σκαπτικό τους εργαλείο. (όσοι δεν έχουν, να μην μαραζώνουν, θα τα βολέψουμε....)

Για πληροφορίες, επικοινωνήστε με το μέλος του Συμβουλίου κ. Νίκο Φτερούσιο στο τηλ. 99326846.

Εκ του Κοινοτικού Συμβουλίου Πολυστύπου 
6 Απριλίου 2016